Helgmeny

HELGLUNCH

Söndag 8/4

Marinerad svensk kycklingfilé med potatiskaka och ädelostsås

Dessert: Mörk chokladmousse med fruktsallad

 

Söndag 15/4 FULLBOKAT!

Vitvinspocherad torskrygg med rödbetor och sidfläsk, serveras med vitvinssås

Dessert: Äppelpaj med vaniljglass

 

Söndag 22/4

Örtbakad laxfilé med tomatsmör serveras med en puré på brysselkål och potatis

Dessert: Vit chokladpannacotta smaksatt med baileys toppad med bärkompott

 

Söndag 29/4

Örtbakad svensk kalkonstek serveras med pumpapuré samt tranbärssås

Dessert: Mörk chokladmousse därtill fruktsallad

 

Söndag 6/5

Marinerad benfri kotlett serveras med kryddsmör, därtill ugnsbakad klyftpotatis

Dessert: Äpplepaj med vaniljglass

 

Söndag 13/5

Örtmarinerad svensk biff serveras med parmesansås och rostade rotsaker

Dessert: Grön kardemumma pannacotta med rabarber

590 45 Brokind

Telefon: +46 13 36 85 00

E-post: info@vardnas.se